Zon, Zeeland en strand...


Een kleine impressie van onze vakantie in Zeeland. Twee heerlijke weken gehad met veel zon, zee en strand. Uitjes naar Zierikzee, Veere en Yerseke, waar we naar een oesterproeverij zijn geweest. De gegratineerde vond ik best te eten, Veel geluierd en boek gelezen want we moesten echt bijkomen van een heel druk jaar. We gingen ook een dagje naar Rotterdam. De auto parkeren in Hoogvliet en verder met de metro naar het centrum. Eerst met spido een rondvaart door de havens gemaakt. Via het museumpark en een bezoekje aan het Boymans van Beuningen museum, richting de Coolsingel, het stadhuis en daarna op zoek naar de Lush want daarvoor kwamen we naar Rotterdam, volgens dochterlief. De Markthal, de kubuswoningen en vervolgens richting Erasmusbrug nog even naar de Holland Amerika lijn. Al met al een geslaagde dag. 

Iedere avond liepen we even naar het strand om te genieten van de zonsondergang. Na een week thuis schilderen is het nu weer tijd voor het gewone leven. 5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is Zeeland toch mooi!
Fijn dat jullie zo genoten hebben en binnenkort hoop ik ook een dagje Rotterdam te doen!
Weer veel succes bij het gewone dagelijkse leen!

Liefs, Gerry

Mirjam zei

Hoi Renny,
Wat een heerlijke foto's. Dit klinkt als een echte relax-vakantie. Heerlijk. Ik heb lekker even met je meegenoten.
Liefs,
Mirjam

lia zei

Heerlijk de zonsondergang in Zeeland.
Zeeland is helemaal mijn plekje....

Crea Roosje zei

Mooie foto"s gemaakt!
We herkennen ze omdat we zelf ook naar deze plekjes in
Zeeland zijn geweest!
groetjes Esther

UX Design Agency India zei

I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips.