Het is weer...

...Chrysanten tijd.
Ja, een Bolchrysant hoort echt bij de nazomer, al wil ik dat woord eigenlijk nog niet in de mond nemen...het klinkt zo definitief, dat de zomer op zijn retour is. Het mooie van de chrysant: ze bloeien lekker lang. De meeste kleuren vind ik lelijk, behalve roze en wit. Die mogen mee naar huis.
En dan nog mijn vakantievondst, een emaille lavement. Meer brocante kon ik helaas niet meenemen, want dan had ik per trein naar huis gemoeten.
 Een heel fijn weekend!

29 opmerkingen:

Ans zei

Mooi,je bolchrysant.
Ik heb ze ook altijd.
En ja,de kreet nazomer klinkt een beetje vervelend,aangezien we alleen in het voorjaar mooi weer gehad hebben, dus we snakken naar wat meer zon,met een aangenaam temperatuurtje.

Ik wens je een fijn week-end
Groetjes Ans

Just Who I Am zei

Tja het voelt en is toch echt al Nazomer.Ik heb heel erg lang de P gehad aan Bol chrysanten ,sinds ik vorig jaar die mooie heel Zacht Rose vond denk ik er anders over.Nu mag een mooie Rose of Witte ook mee .We kunnen er niet omheen dat de zomer op zijn einde is en we maken er het beste van denk ik dan .
Fijn weekend .lieve groetjes Elisabeth

Home and Lifestyle zei

Wat ziet je blog er mooi uit Renny!

Toen ik terugkwam uit Ibiza (eind juli) en naar het tuincentrum ging, stonden de eerste bolchrysanten al klaar voor verkoop! Ik vertikte het om er één mee te nemen want ik wil er nog niet aan dat de zomer bijna voorbij is hihi!

Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Yn'e Steeg zei

Prachtige foto's.
Hast der wer in heerlijk sfeerke fan makke.
Moai om nei te sjen, faoarl mei dit waar!

noflike wykein tawinske! Jantsje

Saskia zei

Inderdaad met Chrysanten weten we dat de zomer echt op zijn einde loopt, maar dan zeg ik wel welke zomer. Ik vind de roze kleur erg mooi.
Groetjes Saskia

Claudia zei

Rose is een zomerkleur, dus vooruit deze mag!

Claudia zei

Wat een mooie header!

Pink Princess zei

JOH die roze is schitterend! Ik kreeg van de week 2 van mijn dinnetje A. Een witte en een bordeauxrode, ook mooi. Hou niet zo van de gele, en die echte herfstkleuren dus ben er blij mee :)

Fijn weekend

Mayflower zei

Prachtig de Bolchrysanten, hoort echt bij deze tijd van het jaar, ik ga ook voor de roze en witte. Een mooie vakantievondst Renny.
Fijn weekend en een lieve groet, Mea

Sylvia zei

Wonderful! I like this pictures very very mutch!!!
Have a nice weekend!

Hugs Sylvia

Petra zei

Mooi hoor je bolchrysant inderdaad het is de kleur die hem mooi maakt. Laat nu die herfst maar komen al wil je er zelf nog niet van horen. Ik vind het heerlijk ik ben een herfstmens al die mooie kleuren, een prachtig jaargetijde. Maar ja ieder zijn meug, geniet jij nog maar ff lekker van de zomer. Mooie vondst uit Frankrijk hoor.

Groetjes Petra.

Twa zei

Nou, met dit weer waan je je ook weer in de nazomer. Ik heb vanmiddag al de tuin winterklaar opgeruimd hoor, potten leeggegooid, die planten waren verzopen, tuinsetje de schuur in. Ik ben er helemaal klaar mee met dit weer. Maar, ik hoop wel op een lekker nazomertje hoor!
Geniet van je chrysant!
groetjes Antoinette.
Oja, wat ik nog wilde vragen is; hoe krijg je die werkbalk onder je titel? Die met die tabladen? ik zou het ook zo graag willen namelijk.
Alvast bedankt!

http://truutske.blogspot.com/ zei

Eigenlijk hou ik niet echt van chrysanten...soms vind ik ze zelfs oer lelijk...(die bruine) maar ook bij mij alleen de rose/witte....die kunnen er nog mee door en ja ze staan wel lang....!!!
Wat heb je trouwens een mooie header. Echt een blikvanger.
Wens je een heerlijk weekend, trudie.

bleudelavandou zei

Prachtige foto's en ik hou ook van landelijke stijl.

vind je blog best leuk, dus word ik alvast je volger.

Liefs
marieke

Michelle zei

Mooie foto's van de chrysanten! bij ons ook roze en wit.

Lieve groetjes Michelle

Gerreke zei

Ja Riny ik vind het echt een beetje jammer dat je nu al over de nazomer begint en ook over de chrysant. Ja jammer hoor, ik had hier graag nog even mijn ogen voor gesloten, ookal kan ik niet ontkennen dat het volgende week september wordt.

Ach gein natuurlijk!!! Je hebt gelijk en geniet er lekker van.

Lieve groet,
Gerreke

It's me zei

Geniet van een heerlijk weekend...liefs van mij...xxx...

Maia zei

Complimenten allereerst voor je mooie bloghoofd!
Bolchrysanten ja...niet doorvertellen maar ik vond dat altijd grafplanten maar....nu ik je mooie foto's zie (hoe heb je die in hemelsnaam bewerkt?) vind ik ze prachtig!
En die emaille kan zou ik ook zo meegenomen hebben ook al moest ik lopend naar huis (haha)
Geniet van het weekend,
Groetjes Maia

almay`s home zei

Wanneer ik deze bloemen zie denk ik toch al weer een beetje aan de herfst en daar wil ik nog niet aan. Zou het toch nog een beetje gaan nazomeren.

Mooi je kannetje. Een prachtige vondst!

Lieve groet
Alma

Onder de knotwilg zei

Toch ook wel weer heerlijk hoor, die nazomer. En wat is je header mooi geworden!

Fijn weekend, Tineke

faire un songe zei

Als ik de bol chrysanten zie... denk ik helaas ,.. nu is de zomer voorbij.
En dit jaar hebben we bijna geen zomer gehad..helaas..
Dus het is een beetje dubbel.
Mooie foto maar.. het gevoel is er niet echt bij.
Groetjes en jij ook een fijn weekend.
Hetty

Met Brocant Label zei

Van de week weer voor het eerst naar Intratuin sinds de vakantieweken. En verbaasd liep ik ook tegen de bolchrysanten aan. Was het al weer zover, waar is de zomer gebleven ?? Maar toch maar 2 witte meegenomen.

Lieve Groet.
Yvonne

Anita zei

Nouh die chrysanten laten ik nog even in het tuincentrum :-)
Ik ben er niet echt dol op maar wie weet hihi
Als de blaadjes beginnen te vallen ...
Wat een prachtige vondst heb je meegebracht.
Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent !!!!
FIJN WEEKEND
Groetjezz lfs mij

puur wit zei

hoi wat heb je er mooie plaatjes van gemaakt
en moie kleuren
fijn weekend gr sandra

Emmy zei

Je hebt helemaal gelijk dat zijn de mooiste kleuren de rest laat ik ook staan. Jammer dat je niet meer kon meenemen maar je hebt in ieder geval EEN mooie herinnering aan deze vakantie mee naar huis kunnen nemen. Fijne zondag verder, groetjes Emmy

cindy zei

ieder seizoen heeft zijn charme vind ik en inderdaad de bolcrysant hoort bij de nazomer
ik heb ze al in de tuin
zal er van de week
als de regen hier even wilt stoppen een paar mooie fotos van maken!!

lieve gr cindy

Twa zei

Hoi Renny, bedankt voor je uitleg, maar ik was er zelf al achter gekomen. De pagina's heb ik al aangemaakt, nu moet ik ze nog even 'vullen'. Heb ik weer even wat te doen. Groetjes Antoinette.

Joan Ottevanger zei

Ja het is wel jammer dat we echt prut weer hebben gehad deze zomer.We hadden zo ons best gedaan om de tuin een beetje op orde te krijgen om zo er in de vakantie nog een beetje van te genieten, maar dat mocht niet zo zijn.Je vakantie foto's zijn prachtig van je vakantie jammer dat het zo snel voorbij is. Joan

Miranda zei

Nu schijnt hier even de zon, maar als je naar buiten kijkt lijkt het inderdaad (helaas) wel herfst. Nu maar hopen op een mooi nazomer... Ga nog even genieten van je Franse posten, zelf zijn we afgelopen zondag weer gekomen uit Frankrijk, dus hoop door jouw prachtige foto's nog even na te genieten ;)

Fijne dag! Liefs, Miranda