Krans à la france....

De hortensia's in de tuin waren nog zo mooi van kleur, toen ik er vanmorgen langsliep. Ik kon het niet laten om toch nog een kransje te maken. Het is lastig foto's maken binnenshuis, zo zonder zonlicht. Maar gelukkig hebben we photoshop om ze te bewerken. Ik word hier weer helemaal happy van, zo'n krans. In het midden heb ik een Frans kaartje gestoken, samen met een oude wijsknijper.

Het is volop herfst nu, de bomen zijn bijna kaal...'t is guur en koud, en ja, dan hebben we donderdag alweer het lampionnenfeest. De kinderen zijn helemaal opgewonden, ook van het feit dat zaterdag de intocht al is. En dan nog 3 weken van ongeduldig aftellen tot pakjesavond....
Ik ga er maar gewoon heel hard van genieten...straks zijn ze groot en geloven ze niet meer in die beste man...maar nu nog even wel.

Bij de voordeur hangt ook weer een andere krans, maar 'k ben vergeten een foto te maken, dus die laat ik een volgende keer zien.

Lieve groet, 

27 opmerkingen:

Passione Helena zei

Ik zie dat ik heel wat mooie posten van je gemist heb. Ik heb ze net even bijgelezen
Wat een mooie krans heb je nog gemaakt Renny! Bijzonder toch dat je nog zoveel kleur kan verwerken. Waarschijnlijk omdat we niet echt veel regen hebben gehad in september en oktober. Prachtig met de franse kaart en oude knijper.
Een mooi sinterklaaskado;-)

Heerlijk als kinderen nog geloven. Ik heb daar nog zulke mooie herinneringen aan. Van die gespannen snoetjes hihi. De oudste was op pakjesavond standaard misselijk voordat er aan de deur en ramen werd geklopt.Ik hoor ze nog gillen hihi.

Aankomend weekend is het weer zover!

Liefs Helena

Yn'e Steeg zei

ik heb er ook twee van deze kleur hier binnen liggen op een taartvorm. En juist deze tinten zijn zo mooi.

Ja geniet nog maar even lekker van deze leeftijd, voordat je weet zijn ze groot ( Us bongels binne no 25, 23 en 19, mar is ek wol hiel leuk hjer)
het is zo lekker cliche, maar toch is het waar.

Hier thuis doen we al niet meer aan Sinterklaas, maar dat komt ook omdat we 5 verjaardagen rond die tijd hebben, en dat is een beetje te...


Noflike jun, Jantsje

En... ik noch wol in pear extra keapsneinen i.f.m. de Kryst dus ast nochris lans komme wolst? Fiel dy net ferplichte tot hjer!!

Colinda zei

Leuk die krans en "geniet" nog even van de rust want o wee als de stoomboot binnen komt varen ... hier waren het altijd net stuiterballetjes tot het hele spul weer naar Spanje vertrok.

Fluitenkruid zei

Hoi Renny, ik vind de foto ook zo mooi die erin hangt. groetjes Jannet

almay`s home zei

Prachtig Renny! Het is echt mijn favoriete bloem. Ik vind de kleuren zo prachtig! Mooi hoor met die Franse kaart erin!

Groetjes
Alma

kienkele zei

Hoi Renny, mooie krans, die hortensia´s zijn inderdaad nog heel mooi! En geniet van die tijd dat die kids nog geloven, mijn neefjes geloven ook nog, en ik vind het prachtig!
Hele fijne avond, lieve groet, Tineke

Home and Lifestyle zei

Hoi Renny!

Wat heb je een mooie krans gemaakt...hierbuiten heb ik ook nog een aantal bloemen aan een struik zitten...ik zie dat ik daar nog iets heel leuks van kan maken!

Met twee dochters van 16 en 13 gaan we dit jaar waarschijnlijk voor het eerst Sinterklaas niet vieren. In november en december zijn ze allebei ook nog eens jarig, het wordt dan allemaal zoveel en je weet ook niet meer wat ze aan Sint kunnen vragen. Met de kerst een paar cadeaus onder de boom lijkt mij ook wel eens sfeervol.

Maar als ze nog zo klein zijn dat ze er in geloven is het zo leuk! Hier kregen ze altijd zowat een hartverzakking als Piet heel hard op het raam klopte...!

Veel plezier met het lampionnenfeest en de intocht!

Lieve groet, Ingrid

Stina zei

Gezellig die krans de kleuren zijn idd nog mooi, vindt dat ze zo snel verkleuren altijd. Maar heb nu ook een tak op de kan gezet en daar heb ik gelijk lak over heen gespoten en dat scheelt toch wel.

O die Sint dat vinden ze hier ook geweldig hoor.

Fijne avond groet Stina

Kom Achterom zei

Hij is prachtig!! zo mooi van kleur!
heel romantisch plaatje
fijne week
Yolanda

Saskia zei

Hij is mooi geworden. Ik ben ook al bezig voor de Sint. Onze jongens zijn groot, maar we vieren nog steeds pakjes avond met zijn alle. Zo gezellig.
Groetjes Saskia

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

De krans is prachtig...ook zo leuk met het kaartje erin!!

Veel groetjes, Veronique

http://truutske.blogspot.com/ zei

Prachtige krans...echt mijn lievelingsbloem.
Ik heb ze overal staan en hangen....zo gezellig....zo warm van kleur.
Fijne avond, trudie.

Romkje zei

Mooi bliven ze de kransen van hortensia !!
Zaterdag al weer de intocht dit is het eerste jaar dat ons zoontje (9 jaar) weet hoe het in elkaar steek met die goede man.
Maar ik denk dat hij dat zaterdag allemaal weer vergeet hahahaha .
Altijd een fijne tijd !!

Lieve groet Romkje.

THE BLACK BARN zei

WAT IS DIE KRANS MOOI ZEG!!
PRACHTIG!!

LIEVE GROET,
MIRANDA

It's me zei

Wat een mooie zeg !! ....en blijf er nog maar even in geloven .....de sint.....hahahahhah!!! liefs Ria...

Daydream Living zei

Hi Renny,
Dat je nog hortensia's hebt in deze tijd, ze zijn zo mooi nog! En die knijper erbij maakt het helemaal af, leuk idee. Nog bedankt voor je bezoekjes, ik vind het altijd leuk als er een nederlandse blogster langs komt! Fijne avond,
Maureen

marian zei

Mooie foto's hoor! En prachtige krans!
Leuk als de kinderen er nog zo in opgaan, hier zijn ze te groot intussen, geniet er nog van zolang het kan, zo'n plezante tijd!
Groetjes,
Marian

Logement it Foarhus zei

In een woord, geweldig, blijft genieten de kleur van Hortensia,s.

Ook fijn dat je een stuk najaar in ere houdt,

groetjes Pauline

Gerreke zei

Wat een prachtige krans, en die kleuren zijn echt top. Heb je hem nou ook ingespoten om ze mooi te houden?

Prachtig hoor!

Maria zei

Prachtige foto's,wat een mooie krans.
Hoop voor je dat het ook mooi droogt.
De mijne staat op een muziekstandaard,de kleuren zijn nu wel wat minder maar nog steeds mooi.

Soms krijg je gewoon heimwee naar die lieve Sint,hier was het ook aardig stuiteren in die tijd.
Laten we maar hopen dat het niet te guur wordt als de Sint komt.

liefs maria

Mayflower zei

Wat heb je een mooie krans gemaakt lieve Renny en zo mooi met het kaartje en de knijper.
Hier zijn alle bomen ook bijna kaal, de laatste blaadjes zullen er morgen wel afvliegen, want ze voorspellen storm en veel regen. Hopelijk valt het mee want het is zo sneu voor al die kinderen die s'avonds met hun lampionnetje op pad gaan.
Lieve groet, Mea

Madelief zei

Hoi Renny,

Goed dat je het toch hebt aangedurfd om ze te plukken. Het resultaat mag er zijn! Bij mij zitten de bloemen nog aan de struiken. Iedere keer wanneer ik op de tuin ben denk ik: nu pluk ik ze, maar ik kom steeds weer met lege handen thuis!

Geniet van je prachtige krans!

Lieve groet & gezellige avond,

Madelief

Anja zei

Leuk hè, die Sint-toestanden. Mijn zoon gelooft voor het eerst niet meer, dat zal wel even anders zijn. Ik wens je veel gezellige avonden.

Rozmeen zei

Wow Renny wat een mooie krans...ik zie ze steeds voorbij komen maar kan ze zelf niet maken...ben niet zo handig hiermee maar kan zo genieten van je post..en die mooie kleur! Ik heb ze gewoon gedroogd in een vaasje staan... Ik wens je gezellige avonden.

Liefs,
Rozmeen

Hannekie zei

wat mooi. dat ze nu nog zo mooi zijn is toch geweldig.
leuk he dat sint gedoen. die van mij geloven niet meer.....maar ja de jongste is autistisch en weet eigenlijk niet wat ie ermee moet. die van de tv..is die dan wel echt...lastig hoor
gr hannie

*Ingrid* zei

Heel mooi gemaakt Renny,zachte kleuren!!

fijne dag nog...

Carla zei

Wat gaaf!!!
Tja...kransen én hortensia's.....dan zit je bij mij altijd goed hoor!!

liefs Carla.