Dag winter, welkom lente!

Woensdagmiddag, een uitstekende middag om te schaatsen. Het zonnetje erbij, rond het nulpunt en weinig wind. Wat een genot. Al gaat het met vallen en opstaan, zo hebben we het allemaal geleerd. Nog vele boterhammen met pindakaas en wie weet schaatst hier wel een kleine Sven of Irene!!
Ik vind de winter geweldig, de sneeuw, het ijs. Maar toch, het is goed zo. Met dit schaatstochtje heb ik stiekum al een beetje afscheid van de winter genomen.

Dus ik zeg, dag winter, welkom lente!! Hier in huis is ze er al. De eerste knop van de kersenbloesem is vanmorgen opengebroken, wat een wonder!

15 opmerkingen:

Madelief zei

Hoi Renny,

Wat een mooie foto's van jullie schaatsmiddag! Het weer ziet er prachtig uit! Bij ons is het al de hele dag grijs.... Gezellig met de bloemen en takken die je in huis hebt gehaald. Ik ga vrijdag ook maar weer eens naar de markt om het een en ander te halen!

Lieve groet, Madelief

Irma zei

heerlijk die schaatsplaatjes wat een verschil van waar je woont hier kun je echt niet schaatsen.
Die kersenbloesem PRACHTIG ja laat maar komen de lente.

Lieve groetjes Irma

Home and Lifestyle zei

Beide foto's zijn prachtig! Foto's van bloemen zijn favoriet bij mij, dus ik heb genoten van je post! Al heb ik geen last van een winterdip, de lente mag van mij wel komen!

Lieve groet, Ingrid

Musje zei

Geweldig de schaatscollage,ja van mij mag het ook lente worden,de bloesem is prachtig,fijne avond,groetjes Joke.

Antonia zei

Wat een prachtige collage van jullie ijspret! Maar nu op naar de lente......
Groetjes Anja

Boukje zei

Wat lijkt Elyse hier op jou op de foto! Leuk!
Mooie winterfoto's, maar van mij mag de lente nu wel komen!
Groetjes Boukje.

FRAMBOISINE zei

Une journée de plein air sous un beau soleil ... quel plaisir de la partager avec ses enfants et cette branche de cerisier: un petit bout de printemps, un grand bonheur pour les yeux!
Belle soirée et à tout bientôt.

Mayflower zei

Hoi Renny, ik ben ook gek van de seizoenen hier in dit kikkerlandje en heb ook geen hekel aan de winter, zoals nu met een zonnetje erbij heb je prachtige dagen. Wat een mooie collage heb je gemaakt en stoer dat jij ook schaatst, ik heb het ook jaren gedaan, maar nu durf ik niet meer. Ook de foto van je kersenbloesem is prachtig, wat een mooie bloemen zijn dat toch.
Fijne avond en groetjes, Mea

It's me zei

Hoi Renny

Nou ik sluit me aan bij jouw woorden..........

Welkom lente!!

Groetjesssssssss fijne avond Ria

Jolanda zei

Zo'n zonnetje en dat ijs, dan is 't nog wel uit te houden. Hier is het grijs en kan er absoluut niet worden geschaatst dus dan is het koude weer ook gelijk minder leuk! Er is hier heel weing geschaatst trouwens. Je bloesem is prachtig, geniet ervan. Groetjes Jolanda

The Old and the Beautiful zei

Klinkt gek maar ondanks dat het toch echt winter is heb ik nog helemaal niet op de schaats gestaan deze winter (de vorige trouwens ook niet...eigenlijk al in geen 6 jaar meer :-(
Dus het ligt er denk ik toch echt aan waar je woont.
Maar het ziet er heerlijk uit.
En prachtig dat die knop al uit is!

Groetjes,
Gonda

Patricia zei

Oww heerlijk, ik kan zo genieten van jou mooie foto's en de verhalen!!
Hier is de sneeuw al weer verdwenen en hoop nu dan ook echt dat de lente er al een beetje doorkomt!!

Liefs Patricia

Fluitenkruid zei

Die kersenbloesem, daar wordt ik helemaal gelukkig van..

Dora zei

Heel erg mooi, en wij hebben al bloemetjes die omhoog komen, dus hup weg die sneeuw en nu de nieuwe bloemen en een lekker voorjaarszonnetje.

Corinne zei

Hoi Renny,

Ik heb een award voor je klaarstaan op mijn blog. Hopelijk vind je het leuk. Ik geniet telkens weer van jou blog en dus vind ik dat jij deze award verdient.

Groetjes,
Corinne