bloemen, bestelling en cadeautjes

De meeste hyacinten zijn uitgebloeid. Tijd voor wat anders. In diverse hoekjes staan vaasjes met ranonkels en eucalyptustakken.
Net als Mea laatst deed, heb ik ook een bestelling gedaan bij het witte luik. Het zag er zo mooi verpakt uit. Echt een cadeautje! En er zaten zelfs extra labels bij!
En de inhoud, ook al zo mooi.
Verder ben ik erg druk achter de naaimachine. Ik maak geurzakjes in de stijl van de hartjes in mijn vorige bericht. Twee heb ik er mooi verpakt en opgestuurd naar mijn moeder en zus. Een foto van de geurzakjes volgt nog....is nog even de verassing voor hun beiden.
En nu op naar de kapper....ben het lange haar zo zat!
Leuk dat je weer een kijkje kwam nemen hier.

10 opmerkingen:

Madelief zei

Hoi Renny,

Het ziet er inderdaad prachtig uit! Ik ga een kijkje nemen in hun webshop! Je moeder en zus boffen maar met jou dat ze zo'n mooi zakje krijgen.

Een gezellig avond! Lieve groet, Madelief

Musje zei

Wat schattig je bosjes bloemen en jaa gaaf he,bestellen bij het Witte Luik,ik heb ook muziekpapier en oude knijpers met kant besteld,helemaal geweldig en je geurzakjes zijn echt super hoor,dus je mams en je zus zullen het geweldig vinden en ohh je lange haar eraf,zonde joh,maar ja als jij het zat bent,dan zit het in de weg haha,wens je nog een fijne avond,groetjes Joke.

The Old and the Beautiful zei

Mooi je bosjes bloemen. Ben gek op ranonkels.
En je pakketje ziet er ook mooi uit.
Ik heb trouwens vanaf vandaag 101 volgers en de give away wedstrijd staat op mijn blog.
Doe je ook mee?

Groetjes,
Gonda

Boukje zei

Mooie bloemen, mooi pakketje, inderdaad heel mooi verpakt!
'k Ben benieuwd naar je resultaat bij de kapper!
Groetjes Boukje.

Ger zei

Hoi Renny,
Wat leuk!!
Wat een nostalgische plaatjes,het is echt weer hélemaal ''in''.
Ben net als jij stapel op kleine boeketjes en tuiltjes bloemen, als straks de blauwe winterviooltjes weer gaan bloeien ga ik om de paar dagen met de schaar naar buiten en schik ik een klein boeketje voor aan cadeautje of zomaar in piepklein kannetje.
Jij gaat je moeder en zus heel blij maken!
Fijne avond!
Ger

Antonia zei

Wat een mooie combinatie, de ranonkels met eucalyptus. En wat een leuke aanwinsten weer! Ben je een beetje happy met je nieuwe kapsel? Dankjewel voor je felicitatie Renny, groetjes Anja

Dora zei

Ow die spulletjes zijn heel mooi, en die stukjes zijn ook weer prachtig!

MarjoPicasaholic zei

hoi,
dankjewel voor je mooie foto's !
fijn weekend,
Marjo

Mayflower zei

Hoi Renny, ja wat een verrassing hè al die mooi verpakte kadootjes, je heb er mooie foto's van gemaakt en leuke spulletjes bij haar besteld. Ben eigenlijk wel benieuwd naar je metamorfose, een kort koppie is wel ineens een hele verandering.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Susan zei

Hoi Renny,

I was again browsing dreamily through your blog, and this particular thread I chose as my 'good night, pleasant dreams view' sort of a last glimpse before sleeping... Dreamy, lovely. I really like these arrangements and collages (just like so many other ones on your site).
Thank you, I will sleep peacefully tonight :)
PS. Thanks for joining my blog! :))