Winterse tuinZo saai en troosteloos als de tuin eergisteren nog was, zo prachtig is 'ie nu door de rijp. Een ware metamorfose. Zo mag het van mij de hele winter wel blijven. Beetje sneeuw erbij en vooral heel veel ijs! Winter kom maar op, het begint weer te kriebelen hier...
Nu ga ik een digitale kerstkaart maken van de foto van de skimmia hierboven (...is zóó mooi). Iedereen een fijne dag, geniet van dit heerlijke winterweer.

8 opmerkingen:

. zei

Heej Renny,

Ik fleur op van dit weer en van jouw foto's, moet zeggen dat ik mij na zo'n grijze periode niet zo toppie voel altijd en jouw verhaaltje en foto's met het licht van buiten...meid je weet half niet hoe ik daar van kan opfleuren.
Kertskaarten van je skimmia dat gaat heel mooi worden prachtig je collage.

lieve groet Irma

jootje zei

wat een verschil kan die vorst maken he?
zo is je tuin een troosteloos boeltje, en zo is ineens ook je tuin helemaal in kerstsfeer.
mooie fotocollage!
groetjes van jootje.

margarita ♥ Stipje ♥ zei

wat een mooie collage zeg prachtig
ik vind het zo een mooi gezicht bij ons is de tuin ook een totaal ander plaatje geworden heerlijk.
lieve groet Stip

Home and Lifestyle zei

Vanmorgen was het nog donker toen ik naar mijn werk ging, dus ik ben de tuin niet in geweest maar morgenochtend ga ik ook eens op onderzoek uit. Het zou mooi zijn als we binnenkort kunnen schaatsen. We zijn vanaf vrijdag twee weken vrij en hebben onze tuin aan het water...heel gezellig als de hele buurt de ijzers onderbindt!

Mooie collage hoor!

Groetjes, Ingrid

Mayflower zei

Hoi Renny, een kadootje van Moeder Natuur, prachtig al die rijp aan bomen en struiken, dat levert prachtige plaatjes op. Je heb er een mooie collage van gemaakt, een genietmomentje.
Groetjes Mea

Madelief zei

Hoi Renny,

Dat wordt vast een mooie kerstkaart! Je hebt prachtige foto's gemaakt. Ik ben zelf nog niet op onze tuin geweest, maar krijg zin om een kijkje te gaan nemen nu ik jouw foto's zie.

Een gezellige avond!

groetjes, Madelief

Dora zei

Prachtige foto's heb ik vanochtend ook even gedaan!

Musje zei

Zoo wat prachtig Renny,hier ben ik helemaal weg van,ja zo mag het wel een poosje blijven,groetjes Joke.