Snow is falling.....


Dit zagen we vanmorgen bij het opentrekken van de gordijnen. Een dik pak sneeuw. En het sneeuwt maar door....Er ligt nu al 30 cm. De school belde al dat ze later, half elf, gaan beginnen. Update: de school blijft dicht vandaag!!!! Hier is alles ontregeld. Je komt hier de straat niet uit met de auto. Nou, toch een prachtig plaatje zo'n witte wereld.Als het straks lichter is, maak ik meer foto's.


9 opmerkingen:

Irma zei

ohhhh wat gaaf!!!! ik krijg kippenvel niet van de kou maar pure nostalgie dit hoort zo bij deze tijd.
Renny je weet half niet hoe blij ik ben met je foto's al keek ik eerst wel vol ongeloof.....uhhh woont Renny in Nederland hier ligt een laagje hier en daar van 1cm en er valt niets bij dus jouw foto's zijn meer dan welkom:-)
als het hier zover is geef ik een gil en hoor je me wel.

lieve groet en geniet van de dag, Irma

margarita ♥ Stipje ♥ zei

wouw bij jullie ligt wel heel veel.
bij ons is een stuk minder.
maar wat heerlijk he ik geniet er zo van .
onze jongste zoon van bijna 4 ging helemaal uit zijn bol voor her raam vanochtend hij kon niet wachten om naar buiten te gaan.het zie er prachtig uit de foto's .
lieve sneeuw groet Stip

Mayflower zei

Wauw....wat is er bij jullie veel sneeuw gevallen. Hier is het ook een witte wereld, maar er ligt niet zoveel als bij jullie. Wat prachtig hè, ik geniet er ook zo van, ga zo even lekker met de hond door de sneeuw banjeren, die vindt het ook helemaal geweldig hihi.
Fijne dag en groetjes, Mea

kienkele zei

Hoi Renny, nou in Heerenveen is de situatie hetzelfde als bij jullie hoor, wat een sneeuw! Mijn man heeft ook maar besloten om vandaag thuis te werken (gelukkig) want hij moest naar Rotterdam, en met bijna 700 km file is er toch geen doorkomen aan. Mooie plaatjes hoor, echt een stukje nostalgie, vind je ook niet?
Geniet van de dag, groetjes, Tineke

Home and Lifestyle zei

Ohhh....niet een klein beetje sneeuw zeg! Vanmorgen toen ik de gordijnen opendeed, lag er nog nul komma nul, helemaal niets! Inmiddels is hier de wereld ook wit, maar zoveel als bij jullie is gevallen verwacht ik niet! Heerlijk zoals kinderen er van kunnen genieten hè! Maar ik vind het zelf ook erg leuk!

Veel plezier nog met sneeuwpoppen maken, het sneeuwballengevecht etc.!

Groetjes, Ingrid

Dora zei

Ik ben ronduit jaloers ik wil ook en er ids niks echt het sneeuwt maar niks blijft, ow ik wou dat ik toevallig even suiker moest halen bij je;)

lia zei

Zo, dat is nog eens een pak sneeuw. Leuk vioor de kinderen. En denk dat ze om half 11 niet meer willen.
groetjes Lia

Irma zei

Heej Renny,

Ik was vanmorgen al op je post en had al gereageerd maar ik zag je update, hier net als bij Dora NIETS;-( nou had ik een idee ik haal Dora op en kom samen met haar wat suiker bij jouw lenen;-)

Lieve groet Irma

monique zei

o wat gaaf, er is bij jullie echt een heel pak gevallen. Hier is nu alles zo'n beetje weg.
Genieten met een grote G.

groetjes