Raamdecoratie


Dit is momenteel mijn raamdecoratie. Ik blijf het altijd een lastige klus vinden om te bedenken, wat er voor het raam moet. Het is een mega groot raam, wat het juist zo lastig maakt. Ik hou van symmetrie en alles liefst in duo. Maar ik ben nu weer zeer tevreden. Wat kun je genieten van die kleine veranderingen hé!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja rot is dat,van die grote ramen,ik heb dat ook,het licht ervan is wel fijn,maar om het aan te kleden wat minder,maar jou is het goed gelukt,ziet er gezellig uit en leuke spulletjes,groetjes Joke.

t brocante sfeertje zei

ja is moeilijk he met die grote hamen,hebben wij ook.Vaak maken mn honden n leuke deco met de neus.Ik wacht nog heel even,ga ik n kerstraam maken.Groetjes,Ingrid

Irma zei

Heej Renny,

Volgens mij als je het symmetries doet zit je altijd goed, nou ja dat rijmt:-)
Het ziet er heel mooi uit en het straalt rust uit en de kleuren passen heel mooi bij elkaar.
wat een leuk idee de taartpapiertjes ( ik weet niet hoe ik ze moet noemen) onder in de windlichten.
ja zo onrustig als je kunt zijn als het niet naar je zin staat zo heerlijk genieten kun je ervan als het helemaal naar je zin is.

lieve groet Irma

Madelief zei

Hoi Renny,

Wat leuk dat je mij gaat volgen. Jouw nieuwe blog ziet er heel sfeervol uit! Je raamdecoratie is erg gezellig. Ik vind het ook altijd moeilijk wat voor het raam te zetten. Op het moment heb ik er twee grote planten staan. Ik weet nog niet zo heel goed of ik er nog iets extra's bij wil zetten voor de kerst. Daar moet ik nog maar even over nadenken :)

Fijne dag! groetjes van Madelief

Fluitenkruid zei

Ziet er gezellig uit, ik hou ook van symmetrie en had in mijn vorige flat één heel groot raam, daar had ik altijd grote decoraties in staan en met kerst twee versierde boompjes.
groetjes Jannet

Boukje zei

Wat een mooie sfeervolle foto!
Ik heb een award voor je op mijn blog staan :)
Groetjes Boukje.

jootje zei

ik vind je raamdecoratie helemaal geslaagd!
ik heb ook zo´n groot raam, en vind het ook altijd moeilijk om het te decoreren.

Anoniem zei

Hoi!

Tijd voor een nieuw LenteRaam!!
Ik zou het ook wl lastig vinden een groot raam,heb zelf 2 x 90 cm breed ramen,dat verplicht je weer 2 maal hetzelfde,iig de planten!!ni is mn wens van die smalle louvreluikjes...sparen maar....:-)

lisa ketelaar zei

Ik heb zelf duo rolgordijnen, maar als ik dan wat voor het raam zet staat het meestal in de weg.. Weet iemand hier een oplossing voor?