Sfeerlichtjes


Zoals je in mijn bloghoofd al zag, heb ik hier de lichtjes weer van zolder gehaald. Je kent ze wel, van die  takken met lichtjes. Je ziet ze bij half nederland in de vensterbank, in windlichten, voor het raam staan. Een aantal jaren terug was ik nog de enige hier in de straat:) Inmiddels heeft de hele straat ze voor het raam staan, dus is voor mij de lol eraf. Ik zou ze bijna weggeven tot ik dit idee kreeg. Heel sfeervol alvast in deze sombere novembermaand.

10 opmerkingen:

t brocante sfeertje zei

Hai,was nog niet eerder op je blog geweest maar via,via kom je nog eens ergens.Mooi hoor de lichtjes op je kast.Wegdoen kan altijd nog!
groetjes,Ingrid

jolanda zei

hoi, leuke blog! heb ik ook altijd...als iedereen het heeft, vind ik het niet meer zo leuk. maar op je kast zijn ze heel leuk! goed idee.
groetjes jootje.

Dora zei

Dat is een prachtige oplossing, heel sfeervol!

peet zei

Leuk dat je even bij me langs kwam !
Het ziet er leuk uit bij je !
Ik ga je volgen hoor !

Groetjes Peet

Mayflower zei

Hoi Renny, bedankt voor je reactie op mijn blog, zo kom ik ook bij jou een kijkje nemen en ik voel mij gelijk thuis. Jij bent ook al heerlijk aan het freubelen met kerstdeco's. Een leuk idee om de lichtjestakken op de kast te leggen, een heel ander, maar sfeervol effect.
Groetjes Mea

Irma zei

Heej Renny,
Wat gezellig dat je bij mij op bezoek was, en ik zou ik niet zijn omdat ik zo nieuwsgierig ben om even een kijkje terug te nemen en ik moet zeggen Renny je blog smaakt naar meer.
Je bent lekker in de weer met je kerstspullentjes en brengt gelijk een heel leuk idee want ik vind het een toppertje die lichtjes boven op de kast.
ik heb me aangemeld bij je volgen dus zo mis ik niets;-)

groetjes en tot een volgende keer Irma

lia zei

Hoi Renny, leuk dat je op mijn blog was. En mijn 100 ste. Leuk en moet ik nu jou feliciteren of mezelf hé hihi. Ik heb me hier ook aangemeld. En die lichtjes liggen leuk op de kast.

groetjes Lia

Musje zei

Hoi Renny wat is je kast mooi,die kleur vind ik prachtig en je lichttakjes erop zijn echt supers,idd een extra lichtje in deze tijd en leuk ik zie dat je al wat bloggers heb leren kennen,fijn weekend,groetjes Joke.

Boukje zei

Leuk je lichtjes op de kast! 'k Vind je sneeuwvlokjes op je blog ook leuk, waar haal je die vandaan?
Groetjes Boukje.

Ingrid zei

Ook ik kom hier voor het eerst maar ik doe gelijk veel inspiratie op...
Dit idee vind ik geweldig.... zal direkt kijken of ik wat verlengdozen kan vinden hihi..

Dank je wel en ik kom zeker vaker ns bij je neuzen!

Groetjes, Ingrid